نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه رسم نظام سلطه بر اساس به شهادت رساندن مهره‌های کلیدی نظام است، گفت: دشمن با این جنایات دنبال توقف ملت، انقلاب، ایجاد آشفتگی و تجزیه کشور است اما این تلاش همواره بی‌حاصل بوده و آنها نتوانسته‌اند به اهداف خود دست یابند.

دشمن دنبال توقف ملت، انقلاب و تجزیه کشور  است

عباس مقتدایی در گفت وگو با خانه ملت، ضمن تسلیت و محکومیت شهادت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای به دست شقی‌ترین اشقیا برای ملت رشید قهرمان و بزرگ ایران طلب صبر و عجر کرد و گفت: تاریخ هر ملت و امت در مقاطع سخت، جانگاه و پر از غم پدید می‌آید، اگرچه عظمت و بزرگی این غم قابل مقایسه نیست اما در تاریخ از این دست تحولات بسیار بوده و رسم نظام سلطه همواره بر اساس به شهادت رساندن مهره‌های کلیدی نظام از جمله امیرکبیر، شهید مدرس، شهید بهشتی، شهید مطهری و شهید سلیمانی بوده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه دشمن دنبال توقف ملت، انقلاب و در نهایت ایجاد آشفتگی و تجزیه کشور است افزود: تلاش دشمن همواره بی‌حاصل بوده و آنها نتوانسته‌اند به اهداف خود دست یابیند و جریان توفنده و پرشتاب و پرتحرک انقلاب رو به جلو حرکت کرده است.

وی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری جان خود، خانواده و یاران وفادارشان را برای اعتلای کلمه‌الله فدا کردند تا کلمه الله در این جامعه سربلند باشد. امروز امت اسلامی امام خود را به خداوند سپرد تا این مردم با اشخاصی چون یزید بیعت نکند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاریخ امت اسلامی را به عنوان بخش فراموش‌نشدنی و بسیار پراهمیت تاریخ ملت ایران دانست و یادآور شد: از صدر اسلام تاکنون شاهد شهادت امیرالمومنین علی (ع) در ماه مبارک رمضان، شهادت حسین بن علی(ع) در صحنه کربلا و امروز شاهد شهادت امام جمعه شهیدی هستیم که به کاروان ائمه جمعه شهید و رهبران الهی پیوستند. خداوند متعال اسباب و عللی را بر اساس قوعد الهی پیش خواهد آورد که ان‌شاء الله ملت ایران بالنده‌تر از قبل پیش خواهد رفت.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: امروز اگرچه تمام کشور بر اثر این ضایعه بزرگ غمزده و ناراحت است اما ملت و خدای این ملت زنده هستند و به فضل خداوند جباریت الهی به معنای جبران آنچه اتفاق افتاده عمل خواهد کرد، همچنان که دلمان به آینده روشن است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با هوشیاری و تیزبینی تمامی امورات را دنبال می‌کند، گفت: جلسات متعدد در راستای همفکری انجام شده و تمامی امورات لازم نیز به خوبی پیش می‌رود.

وی همچنین با تأکید بر اینکه مجموعه‌های نظامی کشور به صورت مسئولیت‌پذیر و بدون هیچ‌گونه خللی در روند جاری کار خود را دنبال می‌کنند، افزود: بخش‌های درونی کشور و قوای مختلف نیز به همین روال در حال خدمت هستند. ایران دارای ۷ هزار سال سابقه تمدنی است و تاکنون بحران‌های متعددی را پشت سر گذاشته و این مقطع را نیز طی خواهیم کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار